100% voor ondernemers

We houden van ondernemers. Van risiconemers. Van mensen die het heft in eigen handen nemen en waarde creëren. Of u nu een eenmanszaak runt, of een kmo met vijftig medewerkers leidt, u steekt uw nek uit. En dat vinden we onweerstaanbaar.

Benieuwd naar ons advies? Spring even binnen >


Starters: dé cruciale fase

Geen ondernemer die meer bezig moet zijn met zijn eigen producten en diensten, dan een starter. U moet de markt nog ontdekken en veroveren. De concurrentiestrijd aangaan. Verkopen.

In die hectiek is het gemakkelijk om de boeken te vergeten. En als u ons advies goed opvolgt, mag dat ook. Focus in deze fase van uw bedrijf vooral op uw corebusiness, met de zekerheid dat uw financiële en fiscale zaakjes slim en goed op orde zijn. Dat werkt het best.

We zijn uw partner-in-crime.

Groeiers: tijd voor serieuze gesprekken

We herinneren ons de aanwerving van een eerste medewerker alsof het gisteren was. En na één komt twee en wie weet misschien ineens nog tien. Groeien is de spannendste fase van ondernemen. Maar ook de moeilijkste.

Als groeier moet u nadenken over financieringen. Over investeringen in vastgoed. Over lange termijncontracten. Over partnerschappen. Over aandeelhoudersstructuren. Over zaken waar u nooit eerder bij stilgestaan hebt, maar die een ongelooflijke impact hebben op de financiële toekomst van uw bedrijf.

Die vragen beantwoorden we samen.

Vaste waarden: hebt u aan alles gedacht?

Uw bedrijf loopt. U kent uw klanten. U kent de markt. U hebt nog tal van dromen en plannen, en weet ook verdomd goed hoe u ze gaat realiseren. Geen enkele nieuwkomer in de sector kan om u heen.

Uw financiële en fiscale huishouding wordt in de eerste plaats een oefening in optimalisatie. Voor uw bedrijf én voor uzelf. Maar uit het niets kunnen complexe vragen rijzen: wat bij een overnamebod? Of wat als u ineens zélf een concurrent kunt opslokken? Wat als uw topmanager graag partner wordt? En wat zijn de gevolgen voor uzelf en uw gezin als u straks zou willen verkopen?

We zorgen ervoor dat u aan alles denkt. Ruim op tijd.